Jag gillar att hänga på Heron City. Detta är ju ett av de bästa shopping-och nöjescentrum som finns tycker jag. Det finns en massa bra affärer om det är shopping man gillar. Det går sedan att ta en stunds paus på nagelsalongen. Där går det att få fotvård så väl som manikyr till exempel. Efter det så kan man gå och äta. Det finns nämligen en massa bra restauranger här att välja mellan. En av mina egna favoriter är den grekiska kolgrillen. Sen så finns det en massa andra saker att göra här. Bland annat kan man gå på bio, eller bowla eller spela biljard.

Kommer massa nya grejer till Heron City

Även om det redan idag finns en massa aktiviteter här så har jag sett att det ska öppnas upp ett par ställen till. Bland annat så ska det komma ett så kallat escape room. Ni vet ett sådant där rum man blir inlåst i och ska lösa gåtor för att komma ut. Det ska även komma äventyrsgolf hit. Så nu vet ju jag vad jag ska testa i höst i alla fall. Det går som sagt att ha en riktig heldag på detta ställe om man vill.