I Stockholm finns det gott om hotell och boenden att välja på. Om du vill stanna över i Skärholmen, en natt eller flera, så har du både hotell och andra boenden. Sedan har du även andra stadsdelar i Stockholm där det finns hotell. Du kan boka hotell i Stockholm via nätet. Vad för boende som passar just dig beror lite på vad det är du ska göra. Är det nöje, sevärdheter eller arbetsresa? Är det för en natt, eller är det för flera? Många gånger är det två saker som avgör när hotell ska väljas. Det är läge och det är pris. Du bör fundera på vad som är viktigt för dig när du väljer hotell.

Bra hotell i Skärholmen

Du som bestämt dig för att övernatta i Skärholmen har flera alternativ. Ett bra hotell är Hotell Dialog som ligger i Kungens Kurva. Hotellet är enkelt och i det billiga priset ingår frukost, wifi och parkering. Ett annat bra alternativ är annars Scandic Skärholmen. Det är ett modernt hotell, med 3 stjärnor. Rummen är mysiga och frukost ingår i priset. Du kan även välja Scandic Kungens Kurva. Detta hotell erbjuder enkla rum, där frukost ingår i priset. Dessutom finns det en inomhuspool.

Bra hotell i Stockholm

Du kan även välja att boka hotell i andra stadsdelar i Stockholm. Du kan bo mitt i city så väl som en bit utanför. Om det är specifika sevärdheter du ska se, så kan det vara bra att välja ett hotell som har gångavstånd till detta. Dock har du både tunnelbana, buss och taxi för att ta dig dit du vill. Du som ska stanna ett par dagar kan satsa på ett MyStockholmPass. Det ger dig tillgång till olika sevärdheter, museer, stadsvandringar med mera. Med passet får du gratis inträde till många av dem.